Egyesületi élet

Társakat keresek közös munkához!

Kedves Biodinamikus Társak!

DiGleria Zsuzsa  tagtársunk felhívását adjuk közre. Kérünk Benneteket, aki teheti csatlakozzon ehhez a kezdeményezéshez.

tovább...

Biodinamikus Kispiac a MAT udvarán

A 29. Biodinamikus Téli Tanfolyam -2020.január.18-19.- szombati programjai között helyet kapott egy rövid beszámoló a MAT székház udvarán kezdeményezett Biodinamikus Árubemutatóval Egybekötött Vásár, a könnyebb érthetőség kedvéért a továbbiakban Kispiac témája is

tovább...

BIODINAMIKUS ÉLET Az új biodinamikus szövetség létrejöttéről

Demeter International néven 22 éven keresztül állt fenn és működött az a nemzetközi szervezet, melynek alapításában kiemelkedő szerepet játszott Susanna Küffer-Heer és Thomas Lüthi.

Érdemes felidézni az 1997-es alapító országokat: Ausztria, Ausztrália, Brazília, Kanada, Dánia, Egyiptom, Finnország, Franciaország, Németország, Nagy-Britannia, Írország, Olaszország, Luxemburg, Hollandia, Új-Zéland, Norvégia, Svédország, Svájc és az Egyesült Államok. Később csatlakozott hozzájuk - tagként Szlovénia, majd Spanyolország és két évvel ezelőtt India is.

2019-ben a fentieken túl további két ország volt tagja a szervezetnek, úgynevezett vendég-tagként, Argentína és Magyarország, utóbbi 2007-óta.

tovább...

Beszámoló a 29. Biodinamikus Téli Tanfolyamról

2020. január 18-19-én, immár 29. alkalommal került megrendezésre a biodinamikusok által mindig várt januári Biodinamikus Téli Tanfolyam Gödöllőn. Ez a rendezvény - tanfolyam jellegén túlmutatva - egyúttal országos biodinamikus találkozónak is tekinthető.

tovább...

5G

5G - Globális emberkísérlet tudtunk és hozzájárulásunk nélkül

tovább...

Biodinamikus preparátumokat készítünk Bátaszéken

Biodinamikus  preparátumokat készítünk

Bátaszéken

 

2019.október 5.-én, szombaton 10 órától délután 4 óráig.

tovább...

2018. évi közhasznúsági jelentés

A Biodinamikus Közhasznú Egyesület 2018. évi közhasznú jelentése

tovább...

Hubai Imre Csaba kitüntetése

Hubai Imre Csaba kitüntetése

tovább...

Katona (Pap) János emlékére

Megemlékezés Katona (Pap) Jánosról

tovább...

28. Téli Biodinamikus Tanfolyam Gödöllőn

Egyesületünk a 28. Téli Biodinamikus Tanfolyamát 2019. január 19 - 20-án tartja a Szent István Egyetem Gödöllői Kollégiumok  Gorka termében. 

tovább...