5G

5G - Globális emberkísérlet tudtunk és hozzájárulásunk nélkül

 

Bár nem kértük, egyszer csak kiderült, hogy 12.000 műholdat fognak fellőni, hogy a Föld minden cm2-ét elérje az 5G szolgáltatás. Már itt van Budapesten, és 1-2 éven belül minden háztartásban.

Az 5G a mobiltelefon-infrastruktúra következő generációja, ám ez kategorikusan eltér elődeitől (4G, 3G, 2G stb.). Ez nem egy egyszerű upgrade. Ez a vezetéknélküli sugárzás intenzitásának és jellegének radikális megnövekedését, illetve megváltozását jelenti, amelynek mindannyian - akár beleegyeztünk, akár nem - ki leszünk téve, függetlenül attól, hogy ezt a szolgáltatást használjuk-e vagy sem.
Az 5G a meglévő infrastruktúrára épül, ráadásul milliméteres hullámhosszú, rendkívül magas, legalább 24 gigahertzes frekvenciákat használ. Ezek az 5G-jelek nem hatolnak el messze, ezért elképesztő, mintegy 100 méterenkénti sűrűségű antenna-telepítést követelnek meg. Az 5G jelentősen növeli a vezeték nélküli RF (rádiófrekvenciás mikrohullámú) sugárzásnak kitettségünket évi 365 napon keresztül.

A közmédiában nincs korrekt és megfelelő tájékoztatás az 5 G sugárzás egészséget és az élővilágot fenyegető veszélyeiről. A nemzetközi kutatások zöme viszont azt bizonyítja, hogy ez a sugárzás az emberre rákkeltő, így azt éppúgy a legveszélyesebb rákkeltő hatások közé kellene sorolni, mint a dohányfüstöt és az azbesztet. E sugárzás károssága a tudományban már nem vitatott, hanem csak az, hogy milyen mennyiség vagy határérték felett és milyen hatásokkal áll elő az egészségkárosítás. (Ld. pl. a Nemzetközi Fellebbezés Arthur Firstenberg, ügyvezető / / által jegyzett szakértői anyagát.)