A kialakult helyzetre tekintettel a szokásos Téli tanfolyam a megszokott formában 2021. januárban nem kerül megrendezésre. 

Kedves biodinamikus barátaink, régi és új érdeklődők
 
Ez évben lenne a 30. Téli biodinamikus tanfolyamunk. Ez a program 21 éve Egyesületünk szervezésben zajlódott Gödöllőn. A kialakult helyzetre tekintettel a szokásos Téli tanfolyam a megszokott formában januárban nem kerül megrendezésre. 
A ma elterjedőben lévő online formát egyelőre szeretnénk elkerülni - ennek egyik oka hogy többen is túl vagyunk terhelve az "Online nyomás" által.
Elképzelésünk szerint - amint a helyzet ezt újból lehetővé teszi - igyekszünk megtalálni az elmaradt képzés és a személyes találkozás pótlásának módját.
 
Addig is a télen is végezhető kétkezi kerti ,vagy gazdasági munkát, esetleg egy papír formában kézzel készülő színes vetési terv kidolgozását javasoljuk, valamint az elérhető biodinamikus irodalom tanulmányozására is több idő juthat. Ezek beszerzése Egyesületünk irodáján keresztül lehetséges.
 
Ahol állat van a gazdaságban - ott  az állatok jólétére és a trágyával történő munkára való nagyobb odafigyelés nyújthat támogatást a nehezebb időszakban is.
 
Kérjük, kísérjék figyelemmel honlapunkat továbbra is.
 
Egyesület vezetősége nevében jó egészséget kívánok az új évre!  
 
Üdvözlettel:
Mezei Mihály
elnök