Társakat keresek közös munkához!

Társakat keresek közös munkához!

Már korábban is megfogalmazódott bennem az a gondolat, hogy a biodinamikus preparátumok használata több, mint olyan élelem termelésére adott eszköz, mely alkalmas arra, hogy az emberben az én erőket megfelelő kibontakozáshoz segítse. Rudolf Steiner a mezőgazdasági kurzust élete utolsó pünkösdjén tartotta és ez mindenképpen komoly üzenetként jelenik meg előttünk, mivel arra utal, hogy a preparátumok használata valamilyen módon a közösség alkotást is szolgálja. Ezért a preparátumok használatát is közös időben kéne végeznünk, így közösséget alkotva egymással. Az egyes pontok a Földön már léteznek, hiszen rengeteg biodinamikus gazdaság van a világban és most nem csak a nagy gazdaságokra gondolok, mert itt a méret egyáltalán nem számít. Mindenki, aki ilyen munkát végez bármilyen kicsi területen az létrehoz egy pontot a világban, ahol az Ég és a Föld összeér.  (Eredetileg úgy gondoltam a közösség alkotás ezen a téren még az által is fokozható, hogy a munkában résztvevők nem a saját kertjükben kevernek, hanem egy hozzá közel lévő szintén biodinamikusan dolgozó társuknál, így a szó legszorosabb értelmében véve egymásért dolgoznánk, de sajnos jelen helyzetben ezt még nem látom kivitelezhetőnek, talán ez lesz a következő szintje ennek a munkának )

Tehát Pünkösd vasárnap (2020.05.31.) helyi idő szerint reggel 7-8 óráig tartó kvarc preparátum keveréshez keresek társakat a világ minden pontjáról.

Akinek ez az időpont a kvarcliszt preparátum kipermetzésére nem alkalmas, de csatlakozna a kezdeményezéshez, az más biodinamikus munkát is végezhet ugyanebben az időben. (Például komposzt oltást.)

Köszönöm, hogy csatlakoztok, megosztjátok, lefordítjátok és elkülditek mindenkinek, akinek csak lehet.

Hálás szívvel: di Gleria Zsuzsanna