Egyesületi élet

2021-es Mezőgazdasági napok Goetheanum

A Goetheanum mezőgazdasági szekciójának 2021. évi "Mezőgazdasági napok/ Landwirtschafliche Tagung"  rendezvénye digitális formában kerül megrendezésre.

tovább...

Biodinamikus árubemutató és vásár 2020 július 14-én

A következő  Biodinamikus árubemutató és vásár 2020 július 14-én lesz a MAT (II.ker. Riadó u.2/b) udvarán a szokásos időben,16.00-17.30. között.

tovább...

Társakat keresek közös munkához!

Kedves Biodinamikus Társak!

DiGleria Zsuzsa  tagtársunk felhívását adjuk közre. Kérünk Benneteket, aki teheti csatlakozzon ehhez a kezdeményezéshez.

tovább...

Biodinamikus Kispiac a MAT udvarán

A 29. Biodinamikus Téli Tanfolyam -2020.január.18-19.- szombati programjai között helyet kapott egy rövid beszámoló a MAT székház udvarán kezdeményezett Biodinamikus Árubemutatóval Egybekötött Vásár, a könnyebb érthetőség kedvéért a továbbiakban Kispiac témája is

tovább...

BIODINAMIKUS ÉLET Az új biodinamikus szövetség létrejöttéről

Demeter International néven 22 éven keresztül állt fenn és működött az a nemzetközi szervezet, melynek alapításában kiemelkedő szerepet játszott Susanna Küffer-Heer és Thomas Lüthi.

Érdemes felidézni az 1997-es alapító országokat: Ausztria, Ausztrália, Brazília, Kanada, Dánia, Egyiptom, Finnország, Franciaország, Németország, Nagy-Britannia, Írország, Olaszország, Luxemburg, Hollandia, Új-Zéland, Norvégia, Svédország, Svájc és az Egyesült Államok. Később csatlakozott hozzájuk - tagként Szlovénia, majd Spanyolország és két évvel ezelőtt India is.

2019-ben a fentieken túl további két ország volt tagja a szervezetnek, úgynevezett vendég-tagként, Argentína és Magyarország, utóbbi 2007-óta.

tovább...

Beszámoló a 29. Biodinamikus Téli Tanfolyamról

2020. január 18-19-én, immár 29. alkalommal került megrendezésre a biodinamikusok által mindig várt januári Biodinamikus Téli Tanfolyam Gödöllőn. Ez a rendezvény - tanfolyam jellegén túlmutatva - egyúttal országos biodinamikus találkozónak is tekinthető.

tovább...

5G

5G - Globális emberkísérlet tudtunk és hozzájárulásunk nélkül

tovább...

Biodinamikus preparátumokat készítünk Bátaszéken

Biodinamikus  preparátumokat készítünk

Bátaszéken

 

2019.október 5.-én, szombaton 10 órától délután 4 óráig.

tovább...

Hubai Imre Csaba kitüntetése

Hubai Imre Csaba kitüntetése

tovább...

Katona (Pap) János emlékére

Megemlékezés Katona (Pap) Jánosról

tovább...